تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی
تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی
تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی در سایت جسارت
خواص ماش در دوران بارداری ,فواید ماش در دوران بارداری,خواص جوانه ماش در دوران بارداری,ماش در بارداری,ماش و بارداری,ماش در دوران بارداری,جوانه ماش بارداری,ماش برای بارداری,ماش پلو در بارداری,ماش در بارداری,خوردن ماش در بارداری,مصرف ماش در بارداری,خواص ماش در بارداری,جوانه ماش در بارداری,خواص جوانه ماش در بارداری,خوردن جوانه ماش در بارداری,ماش و بارداری,جوانه ماش و بارداری,جوانه ماش در دوران بارداری,خوردن ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در دوران بارداری,تاثیر ماش در دوران بارداری,خوردن جوانه ماش در دوران بارداری,استفاده از ماش در دوران بارداری,مصرف جوانه ماش در بارداری,جوانه ماش برای بارداری,مضرات جوانه ماش در بارداری
تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی
در این مطلب از سایت جسارت به تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
قدرت تغذیهای دانههای ماش شامل توانایی مبارزه با یکی دیگر از خطرات بزرگ بیماریهای قلبی و عروقی میشود: فشار خون بالا. در مطالعهای که در سال ۲۰۱۴ در مجلهی Central Chemistry منتشر شد، موشهایی که به مدت یک ماه عصارهی جوانهی ماش دریافت کردند کاهش قابلتوجهی را در فشار خون سیستولیک تجربه کردند. محققان بر این باور بودند که اثرات ضد فشار خون بالا در ماش ممکن است با توجه به وجود میزان فراوان اجزاء پروتئینی به نام پپتید در آنها باشد. این اجزاء به کاهش فشردگی عروق خونی که باعث بالا رفتن فشار خون میشود، کمک میکنند.
خواص ماش در دوران بارداری
ماش یکی از حبوبات بسیار مفید و غنی است. با این که زادگاه اولیه ی آن ایران است ولی روز به روز کمتر استفاده می شود و در حال فراموش شدن است. شاید اگر از خواص فراوان آن مطلع شوید، به مصرف بیشتر آن راغب شوید. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت.
تصور میشود که سطوح بالای اسیدهای آمینه الیگوساکاریدها و پلیفنولها در ماش، عاملان اصلی قدرت آنتیاکسیدانی آنها است که میتواند با پیشرفت سرطان مبارزه کند. در مطالعات بالینی، دانههای ماش از خود فعالیت ضد تومور نشان میدهند و قادر هستند از بدن در برابر تخریب DNA و جهش خطرناک سلولی محافظت کنند. مطالعهی انجام شده توسط دانشکدهی علوم غذایی و مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه کشاورزی چین در سال ۲۰۱۲، نشان داد که ظرفیت آنتیاکسیدانی ماش، به طور عمده ناشی است از ویتکسین و ایزوویتکسین، دو نوع فلاونوئید محافظ که دارای توانایی زیادی برای مهار رادیکالهای آزاد هستند. این فلانوئیدها استرس اکسیداتیو را که میتواند منجر به شکلگیری سرطان شود، کاهش میدهند.
فواید ماش در دوران بارداری
امام رضا (علیه السلام)در پاسخ به یکی از یارانش درباره ی بهق (شبیه برص، لکه های روی پوست ) فرمودند : ماش تازه رادرفصل نوبر خودش بردار و همراه با برگش بکوب و آب آن را بگیر و ناشتا بخور و بر روی بهق بمال . توصیه های طب سنتی 1.طبع ماش کمی سرد و خشک است. 2. استفاده زیاد آن باعث زیادشدن خلط آن میشود. 3. خوردن ماش برای کسانی که مبتلا به خارش شدید بدن هستند مفید میباشد. 4. کسانی که مبتلا به بیماری دستگاه گوارش میباشند از ماش کمتر استفاده کنند. 5. ضماد آرد ماش برای رفع التهابات سطحی بدن بخصوص لک و پیسی به کار میرود. 6.یک غذای خوب برای کسانی که اسهال شدهاند ماش و برنج کمچربی است. 7.برای درمان ورم ماش تازه بجوشانید، سپس له کنید با زرده تخممرغ مخلوط کرده بر موضع ورم بمالید. 8. ماش التهابهای صفرا را از بین میبرد. 9. تسکین دهنده سرفه است. 10. خوردن زیاد ماش برای دندانها مضر است.
تاثیر مصرف و خواص ماش در دوران بارداری و طب سنتی
شواهد قوی وجود دارد که مواد مغذی موجود در ماش دارای اثرات ضد دیابت قابلتوجهی هستند و میتوانند به طور طبیعی به جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع ۲ یا درمان آن کمک کنند. مطالعهای که در سال ۲۰۰۸ توسط موسسهی علوم زراعی در آکادمی علوم کشاورزی چین انجام شد، نشان داد موشهایی که مکمل ماش را دریافت کردند، پایین آمدن قند خون، پلاسما سی- پپتید، گلوکاگون، میزان کلی کلسترول و تریگلیسرید را تجربه کردند. در عین حال، میزان تحمل گلوکز در موشها به طور قابلتوجهی بهبود یافت و واکنش انسولین آنها افزایش یافت.
خواص جوانه ماش در دوران بارداری
11. وجود پتاسیم در ماش باعث شستشوی کلیهها و پایین آوردن درجه اسیدی خون و منظم کردن ضربان قلب میگردد. 12. به خاطر داشتن فسفر و کلسیم نقش آن در رشد اطفال انکارناپذیر است. 13. به خاطر داشتن آهن برای اشخاص کم خون مفید است. 14. ماش باعث افزایش ترشح انسولین در بدن میگردد. 15. خام گیاه خواران به خاطر داشته باشند اگر میخواهند جوانه ماش استفاده کنند حتماً کمی جوانه را حرارت بدهند. 16. کسانی که نقرس دارند کمتر بخورند. 17. خوب است که بدانید ماش خاصیت چاق کنندگی ندارد در نتیجه کسانی که میخواهند لاغر شوند یک وعده غذای خود را جوانه پخته شده ماش قرار دهند.
دانههای ماش شامل طیف وسیعی از مواد مغذی گیاهی هستند که ضد میکروب و ضد التهاب در نظر گرفته میشوند، و همین ویژگیها باعث میشود که آنها سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند و با باکتریهای مضر، ویروسها، سرماخوردگی، بثورات، آماس و بسیاری از اختلالات دیگر مبارزه کنند. ماش باعث تعادل باکتریها در دستگاه گوارش میشود و به این ترتیب به جذب مواد غذایی و بهبود سیستم دفاعی کمک میکند.
ماش در بارداری
18. کسانی که یبوست دارند و میخواهند از ماش استفاده کنند بهتر است ابتدا ماش را قدری تفت داده سپس بلغور کرده پوست آن را بگیرند آن گاه غذا درست کنند. 19. برای اعضای بدن که خواب رفته و بیحس شده است با ضماد پخته ماش مالش دهید. 20. برای درمان کک مک پودر ماش را با عرق مورد مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارید. 21. کسانی که صرع دارند از ماش پوست کنده استفاده کنند. 22. خوردن ماش باعث ازدیاد شیر میگردد. 23. ماش مسکن درد بواسیر است البته باید پوست کنده آن خورده شود. 24. کسانی که سکسکههای مقاوم دارند با خوردن ماش پخته برطرف میگردد. 25. مصرف زیاد ماش باعث ضعف قوه باه میشود. 26. برای درمان اگزما ماش را پخته با سرکه مخلوط نموده در محل بگذارید.
خواص ماش در دوران بارداری
- ۹۷/۰۷/۰۵