آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه و عالی
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه و عالی
طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام خورش بامیه عربی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه و عالی
بهترین بامیه سال را اواخر بهار میتوانید تهیه کنید و اگر مثل من از طعم خوش بامیه لذت میبرید کمی هم در فریزر برای فصل سرد سال نگه دارید.
مواد لازم برای تهیه خورش بامیه عربی :
گوشت گوسفندی :♦: 500 گرم
بامیه :♦: 500 گرم
رب گوجه فرنگی :♦: 80 گرم
تمرهندی :♦: 60 گرم
آبلیمو تازه :♦: دو لیوان
دارچین :♦: نصف قاشق چایخوری
کره :♦: 70 گرم
گشنیز خرد شده :♦: دو قاشق سوپخوری
عصاره لیموترش :♦: یک عدد
سیر تازه :♦: دو حبه
پیاز :♦: یک عدد
روغن مایع :♦: یک پیمانه
زردچوبه، نمک و فلفل :♦: به میزان لازم
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه و عالی
در صورت تمایل می توانید بجای گوشت قرمز در خورش بامیه عربی از گوشت مرغ استفاده کنید
طرز تهیه خورش بامیه عربی :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه خورش بامیه عربی ابتدا باید
انتهای بامیهها را گرفته و خوب میشوییم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.
پیاز و سیر را در کره تفت میدهیم. آنگاه، گوشت را به موادمان اضافه کرده و مقداری تفت میدهیم و
در انتهای این مرحله، نمک و ادویهها را اضافه میکنیم،
آموزش تخصصی و طرز تهیه خورش بامیه عربی بسیار خوشمزه و عالی
انتهای بامیهها نباید زیاد بریده شود چون در این صورت لعاب درون بامیه، هنگام پخت، وارد خورش میشود.
سپس درون ظرف آب ریخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد،
بامیهها را نیز افزوده و بقیه مواد را به جز گشنیز به مخلوطمان میافزاییم،
پس از این که چند جوش خورد و جا افتاد، گشنیز را هم داخل ظرف میریزیم، در این لحظه، خورش آماده است.
- ۹۷/۰۱/۰۶